Minä, yrittäjä

Koulutukseni:

* Lähihoitaja (1998, Jyväskylän sosiaali- ja terveysalan oppilaitos)
* Luontaishoitaja (2014, AK Luontaisterapiaopisto)
* Diplomi Vyöhyketerapeutti (2015, AK Luontaisterapiaopisto)
* Turvehoitaja (2016, LehtoPeat)
* Kuppari (2016, Frantsila, Sanna Ilmarinen)

Olen tehnyt töitä suurimman osan työurastani lähihoitajana. Koen, että myös tässä luontaishoitojen maailmassa lähihoitajan koulutus ja työkokemus on erinomaisen hyvä pohja työlleni.

Luontaishoitojen maailmaan sukelsin, sillä olen aina pitänyt työstäni ihmisten lähellä, ja sitä halusinkin jatkaa. Tässä työssä on mahdollisuus keskittyä asiakkaaseen ihan rauhassa, ilman kiirettä. Tätä samaa ajatusta minulla on mahdollista toteuttaa myös avustajapalvelun tiimoilta -kiireetön hetki asiakkaan kanssa saa monesti ikäihmisen silmät loistamaan tai puhumattoman asiakkaan ottamaan kontaktia omalla kielellään.

Myös pehmeiden hoitomuotojen moninaisuus viehättää -se että hoidetaan ihmistä kokonaisuutena, ja ihmisen oma kokemus omasta tilastaan on ensiarvoisen tärkeää tietoa suunniteltaessa hoitoa.

Luonto ja musiikki monin tavoin ovat minulle todella tärkeitä elementtejä. Luonnossa mieli lepää ja voi täysin keskittyä näkemään ja kokemaan luonnon ihmeitä. Luonnon hiljaisuus on uskomattoman rauhoittavaa. Niin terapeuttista! Konserteissa taas monesti keho vastaanottaa vahvasti aistimansa musiikin. Jos havainnoin, että asiakas nauttii näistä elämyksistä, ja ajattelen asiaa omien vahvojen kokemusteni kautta, ajattelen usein, kuinka etuoikeutettu olenkaan, kun voin olla mahdollistamassa asiakkaalleni tuon nautinnon!

 

Tule kokeilemaan, viekö lempeät palvelut sinunkin sydämesi!

                                                                                    Maarit