Puoti auki vain sopimuksen mukaan

31.3.2020

Aurinkokamarin puoti on jatkossa avoinna vain sopimuksen mukaan. Sopiaksesi asioinnista, ota yhteyttä p. 040 665 2943 tai maarit@aurinkokamari.fi.

Puodista saat

* Neolifen luonnolliset ravintolisät
* Masajon Ruususuola, jaksamisleivät
* Lehtopeatin turvetuotteet
* Frantsilan tuotteita -hyödynnä tuotteiden loppuunmyynti -50%!

 

 

Tukipalvelut tauolla - asiointiapua sekä puhelinpalvelua saatavilla!

20.3.2020

Hei tukipalveluasiakkaidemme omaiset ja lähityöntekijät!

Korona - tilanteen vuoksi Aurinkokamarin tukipalvelut (Ulkoilu- saattaja - ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut sekä omaishoidon sijaispalvelu) ovat toistaiseksi tauolla. Sairaala - ym.välttämättömiin käynteihin meiltä voi kysyä saattajaa edelleen. 

Jos sinä tai omaisesi koette, että juuri hänen luonaan käyntien olisi hyvä jatkua, olethan yhteydessä niin pohditaan tilannetta yhdessä.

Asiointiapu
Asiointiapu on nyt tarpeen monelle. Asian tiimoilta voit olla minuun yhteydessä, p. 040 665 2946. Voin hoitaa sekä kauppaostosten keräilyn että toimituksen, asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitus myös Iivantiiran suuntaan onnistuu. Maksu laskulla (vakioasiakkaat) tai kortilla. 

Puhelinpalvelut
Kun ikäihmiset ovat nyt lähes eristyksissä omissa kodeissaan, voi aika käydä pitkäksi, varsinkin jos juttelukaveria puhelimitse ei ole. Jos näet tarvetta puhelimen välityksellä tapahtuvalle palvelulle, ota yhteyttä! 

❤️ Maarit

Frantsilan tuotteet -50%

24.3.2020

Frantsilan tuotteet poistuvat valikoimastamme. Loput tuotteet -50%

Puoti avoinna toistaiseksi normaalisti perjantaisin klo 10-13 ja sopimuksen mukaan.

Masajo lopettaa!

24.3.2020

Masajo ilmoitti lopettavansa toimintansa. Jaksamisleivät on tukusta jo loppuneet. Meillä vielä jonkun verran varastossa, mutta Jaksamisleivän ystävät, kannattaapa hakea itselleen muutama paketti vielä kun voi. Ruususuolaa ja Intiaanisokeria saanee tukusta vielä toistaiseksi.

Puoti avoinna toistaiseksi normaalisti perjantaisin klo 10-13.

Hoitolapalvelut tauolla

24.3.2020

Aurinkokamarin hoitolapalvelut ovat toistaiseksi tauolla.