Vuokrasopimus päättyy!

15.4.2020

Aurinkokamarin liiketila sulkee ovensa huhtikuun lopussa. Tämä ei suinkaan tarkoita, että itse Aurinkokamari lopettaisi kokonaan toimintansa! Päinvastoin, nyt tehdään töitä tulevaisuuteen katsoen, että sitten kun tilanne maassamme taas normalisoituu, pääsemme jatkamaan töitä asiakkaidemme -sekä uusien, että vanhojen- kanssa. Uudet tuulet puhaltaa, kenties synnytämme tällä välin myös jotain ihan uutta <3. Ystävät hyvät, olkaahan kuulolla <3.

 

Tukipalvelut toimivat tällä hetkellä rajoitetusti. Palvelukoteihin/hoitokoteihin emme edelleenkään voi mennä, kotona-asuvien asiakkaiden kohdalla voidaan käyttää harkintaa. 

 

Onko sinulla lahjakortti Aurinkokamarin hoitoihin?
Yhteistyökumppanuuksia syntyy varmasti. Siispä te, joilla on lahjakortti Aurinkokamarin hoitoihin (joka on voimassa maaliskuulle tai myöhemmin), olkaa luottavaisin mielin: Olen varma, että saatte kyllä hoitonne pandemian jälkeen. Olkaa yhteydessä kesän mittaan p. 040 665 2946, maarit@aurinkokamari.fi, niin toivottavasti olemme jo viisaampia tulevan suhteen! Päivittelen myös tänne kotisivuille ja faceen ajankohtaisia asioita.

Nyt jos koskaan meidän kannattaa vahvistaa immuniteettiamme syömällä puhdasta, ravintorikasta ruokaa josta saamme tarvitsemamme rakennusaineet kehollemme, sekä paikkaamalla vajeita ja puutoksia laadukkailla ravintolisillä! Nämä ovat ehkä tärkeimpiä asioita terveyteemme liittyen, mitä voimme itse kontrolloida <3

 

Puoti on avoinna vielä huhtikuun ajan, vain sopimuksen mukaan.
Asioidaksesi, ota yhteyttä p. 040 665 2946 tai maarit@aurinkokamari.fi.

Puodista saat

* Neolifen luonnolliset ravintolisät -hae Maaritilta tai tilaa suoraan netistä kotiovellesi -annan ohjeet tilaukseen!
* Masajon Ruususuola, jaksamisleivät
* Lehtopeatin turvetuotteet
* Frantsilan tuotteita -hyödynnä tuotteiden loppuunmyynti -50%!

 Nautitaan alkavasta keväästä <3

 

Tukipalvelut tauolla - asiointiapua sekä puhelinpalvelua saatavilla!

20.3.2020

Hei tukipalveluasiakkaidemme omaiset ja lähityöntekijät!

Korona - tilanteen vuoksi Aurinkokamarin tukipalvelut (Ulkoilu- saattaja - ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut sekä omaishoidon sijaispalvelu) ovat toistaiseksi tauolla. Sairaala - ym.välttämättömiin käynteihin meiltä voi kysyä saattajaa edelleen. 

Jos sinä tai omaisesi koette, että juuri hänen luonaan käyntien olisi hyvä jatkua, olethan yhteydessä niin pohditaan tilannetta yhdessä.

Asiointiapu
Asiointiapu on nyt tarpeen monelle. Asian tiimoilta voit olla minuun yhteydessä, p. 040 665 2946. Voin hoitaa sekä kauppaostosten keräilyn että toimituksen, asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitus myös Iivantiiran suuntaan onnistuu. Maksu laskulla (vakioasiakkaat) tai kortilla. 

Puhelinpalvelut
Kun ikäihmiset ovat nyt lähes eristyksissä omissa kodeissaan, voi aika käydä pitkäksi, varsinkin jos juttelukaveria puhelimitse ei ole. Jos näet tarvetta puhelimen välityksellä tapahtuvalle palvelulle, ota yhteyttä! 

❤️ Maarit

Frantsilan tuotteet -50%

24.3.2020

Frantsilan tuotteet poistuvat valikoimastamme. Loput tuotteet -50%

Puoti avoinna toistaiseksi normaalisti perjantaisin klo 10-13 ja sopimuksen mukaan.

Masajo lopettaa!

24.3.2020

Masajo ilmoitti lopettavansa toimintansa. Jaksamisleivät on tukusta jo loppuneet. Meillä vielä jonkun verran varastossa, mutta Jaksamisleivän ystävät, kannattaapa hakea itselleen muutama paketti vielä kun voi. Ruususuolaa ja Intiaanisokeria saanee tukusta vielä toistaiseksi.

Puoti avoinna toistaiseksi normaalisti perjantaisin klo 10-13.

Hoitolapalvelut tauolla

24.3.2020

Aurinkokamarin hoitolapalvelut ovat toistaiseksi tauolla.