Kotipalvelun tukipalvelut

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua ulkoiluun, asiointiin, juhlaan, lääkärikäynnille...  Kysy Aurinkokamarin avustajapalvelua.

Aurinkokamari on Kainuun Soten hyväksymä palveluntuottaja kotipalvelun tukipalveluihin (sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut, saattaja- asiointi- ja ulkoilupalvelut). Asiakas itse maksaa palvelun, tai vanhuspalveluiden asiakkaat voivat ostaa palveluita esim.  hänelle myönnetyillä veteraanien palveluseteleillä.

Lisäksi Aurinkokamari on hyväksytty vammais-/kehitysvammapalveluiden tulosalueella palvelusetelituottajaksi, myös alaikäisille. Palveluseteleiden avulla vanhemmat voivat järjestää esim. omaishoidon vapaapäiviä.

Palvelun veroton hinta on 33€/h (arki klo 6 - 18) Katso tarkemmat hinnat kohdasta Hinnasto.

Ota yhteyttä p. 040 665 2946

 • Arjen luksusta <3

  Asiakkaiden toiveiden ja mieltymysten mukaan käydään välillä kahvittelemassa. Kiireettömästi.

 • Ulkoilua Lammasjärvellä

  Haluamme luoda asiakkaillemme mahdollisuuksia, emme etsiä esteitä. Sukset pyörätuolin renkaan alle mahdollistavat liikkumisen myös jäällä. Vuokrasimme ne Malike -apuvälinevuokraamosta.

 • Pilkillä Lentualla <3

  Halusimme toteuttaa asiakkaidemme toiveen pilkkireissusta. Reissun mahdollisti apurimme Kalakummit, pyörätuolisukset sekä tärkein kaikista: Positiivinen Asenne <3. Kalakummit tekivät päivästämme onnistuneen suhtautumalla asioihin samalla asenteella kanssamme: ei ole esteitä, on vain mahdollisuuksia <3

 • Makkaranpaistoa pilkkireissulla

 • Sosiaalinen osallistuminen

  Mahdollistamme asiakkaillemme sosiaalisen kanssakäymisen toisten ihmisten kanssa. Tässä asiakkaiden yhteinen Ystävänpäiväjuhla.