Shiatsu

Hoito tapahtuu lattialla shiatsupatjan päällä. Asiakkaalla on joustava vaatetus. Hoidossa painellaan käsin energiaradat selästä, jaloista, käsistä ja päästä. Joitakin akupisteitä käsitellään peukaloin. Hoito sisältää myös venytyksiä.

 

Shiatsun pohjalla on Kiinalainen Lääketiede, jossa hoidetaan ihmistä kokonaisuutena, ei vain jokaista oiretta erikseen. Hoito parantaa kehon energiankulkua, verenkiertoa, kehon nesteiden kulkua, aineenvaihduntaa. Hoito on rentouttava ja rauhoittava, samalla se tasapainottaa kehoa ja mieltä ja saa kehon omat parantavat energiat ja toiminnot liikkeelle tarpeen mukaan. Hoidon jälkeen on syytä juoda runsaasti vettä, ettei kuona-aineiden lähtiessä liikkeelle tule päänsärky.

 

 

Shiatsusta voi löytyä apua mm.

 • niska-hartia-selkä-iskiasvaivoihin

 • päänsärkyyn, migreeniin

 • tunnepuolen asioihin: ahdistuneisuus, turhautuneisuus, ”kun on hajalla”

 • stressi

 • unettomuus

 • väsymys, uupumus, jaksamattomuus

 • verenkierrolliset häiriöt

 • ruuansulatusvaivat, suolisto-ongelmat

 • lievät hormonaaliset ongelmat, kuten kuukautisongelmat

 • fibromyalgia

Hoidon kesto 1.5h/66€

Lasten hoidot määräytyvät iän ja hoidon keston mukaan. 1h hoito lapsille 50€

 

 

Shiatsuhoitoa en voi tehdä sinulle, jos olet raskaana tai imetät, tai sinulle on tehty elinsiirtoja. Myös mm.tietyt pitkäaikaissairaudet ovat este hoidolle. Keskustellaan niistä aikaa varatessa.

Aromahieronta

Aromaterapiassa käytetään kasveista eristettyjä eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Eteeriset öljyt kulkeutuvat kehoon sekä hengityksen että ihon välityksellä.

Iholle hierottaessa eteeriset öljyt laimennetaan aina pohjaöljyihin. Käytän pohjaöljyinä kylmäpuristettuja, pääsääntöisesti luomulaatuisia öljyjä. Kylmäpuristettuja öljyjä ei ole kuumennettu, jolloin niiden vitamiinit ovat tallella, hoitaen ihoasi.  Eteerisen öljyn valitsen aina yksilöllisesti asiakkaan mukaan.

Eteerisillä öljyillä saadaan rentouttavaan perushierontaan syvempää, hoitavaa vaikutusta.

Aromahieronta sisältää rentouttavan kokohieronnan sivelyottein: Selkä, jalat, kädet, niska-hartia ja kasvot. Mahdollisuus myös osahoitoon.

Hoidon kesto 1,5h/66€, osahoito 1h/55€, 0,5h/33€

Jos sinulla on lääkitystä, olet raskaana tai sinulla on tiettyjä pitkäaikaissairauksia, en voi käyttää hieronnassasi eteerisiä öljyjä. Tällöin hieronta voidaan tehdä pelkällä perusöljyllä, tai hierontaöljyyn voidaan sekoittaa tuoksuvia kukkavesiä.
Kukkavesiä saadaan eteerisen öljyn tislauksen sivutuotteena. Niillä on samansuuntaisia vaikutuksia kuin eteerisillä öljyillä, mutta ovat laimeampia. Sen vuoksi niitä voi turvallisesti käyttää, vaikka eteerinen öljy ei asiakkaalle sopisikaan.

Rentouttava jalkojen energiaratahieronta (Psykozone)

Kukapa ei tarvitsisi rentoutusta keskelle kiireistä arkea! Tämä hoito sopii lähes kaikille.  Syvärentouttava hoito, jossa hieron jalkaterät kevyin, rytmisin ottein öljyn kera. Erinomainen mm. seuraavissa tiloissa:

 • stressi
 • unihäiriöt
 • levottomuus, rauhattomuus, ärtyneisyys
 • yleensä rentoutumisen tarve

 

Hoidon kesto 30 min/33€ 

Syvärentouttava hemmottelupaketti

Hoito alkaa lämpimällä, rentouttavalla jalkakylvyllä. Sillä aikaa hieron kämmeniä. Jalkakylvyn jälkeen asiakas käy hoitopöydälle, ja hieron jalkaterät öljyn kera rentouttavin, rytmisin ottein (Psykozone). Hieronnan päätteeksi sivelen jaloille esim. verenkiertoa vilkastuttavaa lohikäärmesalvaa (asiakkaan tarpeen mukaan) ja kiedon jalat lämpimiin, kosteisiin pyyhkeisiin, päälle muovipussit pitämään lämpöä. Näiden lämpimien kääreiden vaikuttaessa siirryn asiakkaan pääpuolelle, käsittelen niska-hartiaseutua ja kasvoja.

Joillekin asiakkaille sopii paremmin viileä pakkaus jaloille -etenkin kesäaikaan, silloin jalat sivellään esim. viilentävällä ja turvotusta helpottavalla piparminttu-uuttella ja päälle kiedotaan viileät pyyhkeet.

Hoito on erittäin rentouttava ja sopii kenelle tahansa. Tämä onkin ollut suosittu lahjakorttihoito!

 

Hoidon kesto 1h/55€,

Turvejalkapakkausten kanssa kesto n. 1h15min,/60€

Suklaahieronta

Tämä on muutakin kuin nautinto!

Nautinnon lisäksi hoidolla on paljon terveysvaikutuksia: Kaakaopavussa on runsaasti hyvinvointia edistäviä aineosia, mm. flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina suojaten sydän- ja verisuonitaudeilta, halliten verenpainetta sekä edistäen serotoniinin ja endorfiinien tuotantoa (jotka taas vaikuttavat positiivisesti vireystilaan, lisäävät hyvänolon tunnetta ja lievittävät kipua)

Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaita happiradikaaleja, jotka mm. aiheuttavat ihosolujen veltostumista ja vanhenemista.

Suklaahieronnassa käytän kaakaomassasta, kaakaovoista ja pohjaöljystä tehtyä lämmintä seosta. Rentouttava, rauhoittava hoito, jossa hieron kevyin sivelyottein selän, jalat, kädet, niska-hartiaseudun ja kasvot. Myös osahoito mahdollinen.

Hoitoon kannattaa varata tummat alusvaatteet. Hoidon jälkeen osa suklaasta jää iholle, ja iho tuoksuu ihanan suklaiselle vielä kotonakin...

 

Hoidon kesto 1h/55€

Vyöhyketerapeuttinen kasvohieronta

Tässä hoidossa pysytään pään ja kasvojen sekä niskan alueella. Ihosi mukaan valitaan juuri sinulle sopiva eteerinen öljy, pohjaöljynä yleensä luomu jojobaöljy. Kasvoista käsitellään akupisteitä, lisäksi kasvot ja koko pään alue saa hierontaa. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja virkistää päätä.

Suosittelen!

 

Hoidon kesto 45 min/45€

Turvenaamion kanssa, kesto n. 1h/55€