Aromahieronta/ Kevyt hieronta sivelyottein

Aromaterapiassa käytetään kasveista eristettyjä eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Eteeriset öljyt kulkeutuvat kehoon sekä hengityksen että ihon välityksellä.

Iholle hierottaessa eteeriset öljyt laimennetaan aina pohjaöljyihin. Käytän pohjaöljyinä kylmäpuristettuja, pääsääntöisesti luomulaatuisia öljyjä. Kylmäpuristettuja öljyjä ei ole kuumennettu, jolloin niiden vitamiinit ovat tallella, hoitaen ihoasi.  Eteerisen öljyn valitsen aina yksilöllisesti asiakkaan mukaan.

Eteerisillä öljyillä saadaan rentouttavaan perushierontaan syvempää, hoitavaa vaikutusta.

Aromahieronta sisältää rentouttavan kokohieronnan sivelyottein: Selkä, jalat, kädet, niska-hartia ja kasvot. Mahdollisuus myös osahoitoon.

Hoidon kesto 1,5h/75€
HOITOSARJAN JOKA 3. HOITO -10%

osahoito 1h/60€

Jos sinulla on lääkitystä, olet raskaana tai sinulla on tiettyjä pitkäaikaissairauksia, en voi käyttää hieronnassasi eteerisiä öljyjä. Tällöin hieronta voidaan tehdä pelkällä perusöljyllä, tai hierontaöljyyn voidaan sekoittaa tuoksuvia kukkavesiä.
Kukkavesiä saadaan eteerisen öljyn tislauksen sivutuotteena. Niillä on samansuuntaisia vaikutuksia kuin eteerisillä öljyillä, mutta ovat laimeampia. Sen vuoksi niitä voi turvallisesti käyttää, vaikka eteerinen öljy ei asiakkaalle sopisikaan.

Rentouttava jalkojen energiaratahieronta (Psykozone)

Kukapa ei tarvitsisi rentoutusta keskelle kiireistä arkea! Tämä hoito sopii lähes kaikille.  Syvärentouttava hoito, jossa hieron jalkaterät kevyin, rytmisin ottein öljyn kera. Erinomainen mm. seuraavissa tiloissa:

  • stressi
  • unihäiriöt
  • levottomuus, rauhattomuus, ärtyneisyys
  • yleensä rentoutumisen tarve

 

Hoidon kesto 30 min/35€ 

Syvärentouttava hemmottelupaketti

Asiakkaan levätessä hoitopöydällä,  hieron jalkaterät öljyn kera rentouttavin, rytmisin ottein (Psykozone). Hieronnan päätteeksi sivelen jaloille esim. verenkiertoa vilkastuttavaa lohikäärmesalvaa (asiakkaan tarpeen mukaan) ja kiedon jalat lämpimiin, kosteisiin pyyhkeisiin, päälle muovipussit pitämään lämpöä. Näiden lämpimien kääreiden vaikuttaessa siirryn asiakkaan pääpuolelle, käsittelen niska-hartiaseutua ja kasvoja.

Joillekin asiakkaille sopii paremmin viileä pakkaus jaloille -etenkin kesäaikaan, silloin jalat sivellään esim. viilentävällä ja turvotusta helpottavalla piparminttu-uuttella ja päälle kiedotaan viileät pyyhkeet.

Hoito on erittäin rentouttava ja sopii kenelle tahansa. Tämä onkin ollut suosittu lahjakorttihoito!

 

Hoidon kesto 1h/60€,

Turvejalkapakkausten kanssa kesto n. 1h 30 min/80€

Suklaahieronta

Tämä on muutakin kuin nautinto!

Nautinnon lisäksi hoidolla on paljon terveysvaikutuksia: Kaakaopavussa on runsaasti hyvinvointia edistäviä aineosia, mm. flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina suojaten sydän- ja verisuonitaudeilta, halliten verenpainetta sekä edistäen serotoniinin ja endorfiinien tuotantoa (jotka taas vaikuttavat positiivisesti vireystilaan, lisäävät hyvänolon tunnetta ja lievittävät kipua)

Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaita happiradikaaleja, jotka mm. aiheuttavat ihosolujen veltostumista ja vanhenemista.

Suklaahieronnassa käytän kaakaomassasta, kaakaovoista ja pohjaöljystä tehtyä lämmintä seosta. Rentouttava, rauhoittava hoito, jossa hieron kevyin sivelyottein selän, jalat, kädet, niska-hartiaseudun ja kasvot. Myös osahoito mahdollinen.

Hoitoon kannattaa varata tummat alusvaatteet. Hoidon jälkeen osa suklaasta jää iholle, ja iho tuoksuu ihanan suklaiselle vielä kotonakin...

 

Hoidon kesto 1h/70€

Vyöhyketerapeuttinen kasvohieronta

Tässä hoidossa pysytään pään ja kasvojen sekä niskan alueella. Ihosi mukaan valitaan juuri sinulle sopiva eteerinen öljy, pohjaöljynä yleensä luomu jojobaöljy. Kasvoista käsitellään akupisteitä, lisäksi kasvot ja koko pään alue saa hierontaa. Hoito rentouttaa, rauhoittaa ja virkistää päätä.

Suosittelen!

 

Hoidon kesto 45 min/50€

Jokaiselle omanlainen hoitokokonaisuus, myös erityisille

Hoidon ei tarvitse olla pelkästään vyöhyketerapiaa, shiatsua tai turvehoitoa... Asiakkaalle edullisinta on että käytän laajasti niitä työkaluja mitä minulla on hallussa. NIinpä vaikka turvehoidossa tai kuppauksessa, käytän usein myös vyöhyketerapiaa ja akupisteitä hyväkseni -tai siis asiakkaan hyväksi! Voit hyvin kertoa hieman tilanteestasi ja varata vain aikaa -minä teen juuri sinun tarpeidesi mukaisen hoitokokonaisuuden!

Minulla on useita monisairaita asiakkaita, joilla on kenties toimintakyvyn vajetta (mm. ikäihmiset, kehitysvammaiset) ja jotka asuvat esim. palvelutaloissa. He eivät ehkä pääse hoitopöydälle, mutta ei hätää. Heille(kin) sopivat erinomaisesti juuri hänelle muokatut hoidot, esim. kevyt vartalohieronta, psykozone tai käsien, niska-hartian, jalkojen käsittely räätälöitynä. Usein levotonkin asiakas rentoutuu hoidon aikana ja jää rauhallisena lepäämään hoidon päätteeksi omaan sänkyyn. Ainakin hän nauttii rauhallisesta, turvallisesta kosketuksesta hoidon aikana. On tosi tärkeää, että me kaikki pääsemme välillä rentoutumisen tilaan, ja kosketus on asia, jota me kaikki iästä ja toimintakyvystä huolimatta tarvitsemme läpi elämän. Se itsessään rauhoittaa ainakin hetkellisesti. 

Nämä hoidot ovat usein 30-60 min. kestoisia.

Nauttisikohan Sinun läheisesi rentouttavasta, hänen rajoitteensa huomioivasta hoitotuokiosta? Lähihoitajan taustani antaa oman ymmärryksensä kohtaamiseen ja siihen, millainen hoito erityiselle asiakkaalle sopii.