Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia vaikuttaa kehoon etenkin hermoston kautta. Jalkapohjassa (kuten myös käsissä, korvissa, kasvoissa ja selässä) on vyöhykkeitä, joista saadaan hermoja pitkin yhteys kuhunkin kehon osaan. Tämän lisäksi vyöhyketerapia vaikuttaa siten, että verenkierto koko kehossa vilkastuu, aineenvaihdunta paranee ja näin kehossa lähtee omia, tasapainottavia toimintoja liikkeelle.

 

Vyöhyketerapia on rentouttava, kokonaisvaltainen hoitomuoto. Käyn hoidossa jalan vyöhykkeet läpi sormin, asiakkaan levätessä hoitopöydällä, tai tarvittaessa asiakas voi istua mukavalla tuolilla. Lisäksi hoitoon voidaan yhdistää asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisia täydentäviä elementtejä, mm. akupisteitä, syvärentoutusta, vertikaalivyöhyketerapiaa tukirangan ongelmiin jne.

 

Vyöhyketerapia on erinomainen hoitomuoto mm.

  • ummetukseen ja muihin ruuansulatusvaivoihin

  • vauvojen koliikkiin

  • niska-hartia-selkävaivoihin

  • hormonaalisiin ongelmiin

Lisäksi vyöhyketerapia on mainio kehon tasapainottaja ja eri ongelmien ennaltaehkäisijä!

Syvemmän tuloksen saavuttamiseksi, suositellaan vähintään 3x sarjahoitoa.

 

Hoidon kesto 1,5h/75€
HOITOSARJAN JOKA 3. HOITO -10%

Lasten hoidot määräytyvät iän ja hoitoajan mukaan.

Vauvojen /pienten lasten hoidot (mm. koliikki, vatsavaivat, unihäiriöt, korvatulehduskierteet) 1. käynti, n. 30 min./30€, seuraavat käynnit 25€

Kotikäyntilisä taajaman alueella vauvoille +5€

 

 

Vyöhyketerapian esteitä ovat mm. elinsiirrot, tietyt pitkäaikaissauraudet, voimakkaat verenkiertohäiriöt, voimakkaat suonikohjut (tukosriski), huimaus (syy on tiedettävä). Myöskäänalkuraskaudesta (alle 12-15 vkoa) vyöhyketerapiaa ei voi tehdä. Rokotusten ja antibioottikuurin jälkeen varoaika 2-3 vkoa. Keskustellaan hoidon kontraindikaatioista aikaa varatessasi.